ZTE presenteert ZTE Blade V9 en Tempo Go met Android Go

De Chinese fabrikant ZTE heeft op het Mobile World Congress in Barcelona twee nieuwe smartphones gepresenteerd. Hierbij zien we de high-end Blade V9 en de Tempo Go met Android Go.

ZTE Blade V9

ZTE is in Nederland niet heel bekend, maar in veel andere landen is het een grote speler. Het Mobile World Congress is een plek waar de fabrikant al vele jaren komt en ook dit jaar dus. Het bedrijf heeft vandaag twee nieuwe smartphones aangekondigd; waaronder de ZTE Blade V9. Dit is de opvolger van de V8. Aan de voorkant is de V9 voorzien van een 5,7 inch Full-HD+ display met 18:9 beeldverhouding. Aan de zijkant plaatst het bedrijf dunne bezels.

ZTE Blade V9

De smartphone heeft een 16 megapixel +5 megapixel dual-camera met een lichtgevoeligheid van f/1.8 en slimme technologische standen (Ai), zodat je onder elke omstandigheid een goede foto kunt maken. De glazen behuizing bestaat uit meerdere lagen zodat het zorgt voor een mooi design en tevens ook degelijk is.

Aan boord is een 3200 mAh accu, 32/64GB geheugen en 3/4GB RAM-geheugen. De telefoon is voorzien van Android 8.1 Oreo en er is een Snapdragon 450 octa-core processor aanwezig. Tot slot is er een Micro-USB poort te vinden bij de ZTE Blade V9 en krijgt het toestel een prijs van rond de 300 dollar.

ZTE Tempo Go

ZTE Tempo Go

Onder de naam  ZTE Tempo Go heeft het bedrijf haar eerste Android Go-toestel gepresenteerd. We zagen van de week al de Alcatel 1X en Nokia 1 met Android Go, en nu gaat dus ook ZTE hierin mee. Het toestel gaat 79 dollar kosten en komt ook naar de Verenigde Staten. Doordat het toestel van Android Go is voorzien, zijn de specificaties geen hoogvliegers.

Er is een 5,0 inch display (854 x 480 pixels), een Snapdragon 210 processor, 1GB RAM, 8GB opslagruimte en een 5MP camera. Aan de voorzijde is een 2 megapixel front-camera te vinden en er is ondersteuning voor het 3G-netwerk. De komst naar Nederland lijkt voor alle twee de toestellen vrijwel uitgesloten.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel