3 gratis apps voor Pinkpop 2014

In het komende weekend, het Pinksterweekend is er weer Pinkpop. Pinkpop 2014 is de 45e editie van het muziekfestival en wordt gehouden in Landgraaf. Voor Pinkpop hebben wij drie gratis applicaties op een rijtje gezet die het installeren waard zijn.

Pinkpop 2014

Pinkpop 2014

Morgen begint het popfestival Pinkpop 2014 en duurt tot 2e Pinksterdag op 9 juni. Voor de bezoekers van het festijn is de Pinkpop-app onmisbaar. De officiële applicatie biedt de mogelijkheid om het complete tijdschema te bekijken. Omdat er op Pinkpop meerdere podia zijn te vinden, kan je met de interactieve plattegrond je route uitstippelen naar het desbetreffende podium. Hierbij kan de applicatie gebruik maken van je GPS-locatie.

Zelf kan je in de applicatie aangeven waar je tentje staat, zodat je daar ook weer snel naar toe kan navigeren. Uiteraard kan je in de applicatie ook het tijdschema vinden van welke artiest wanneer optreedt, hier kan je overigens direct een push-notificatie voor krijgen, zodat je de band/artiest niet mist! Door je Facebook-account te koppelen aan de applicatie kan je kijken waar je vrienden zich bevinden. Verder vind je het laatste nieuws rondom Pinkpop 2014 in de Pinkpop-app.

Download Pinkpop 2014 uit de Play Store.

dashpinkpop

DashPinkpop

Met DashPinkpop krijg je de meldingen van Pinkpop 2014 op je lockscreen van je smartphone. De applicatie werkt op toestellen met Android 4.2 en hoger. Omdat DashPinkpop gebruik maakt van de applicatie Dashclock moet voor het gebruik de gratis applicatie Dashclock wel geïnstalleerd zijn op je toestel.

Download DashPinkpop uit de Play Store.

ilightr

iLightr

Verander je telefoon in een virtuele aansteker. Niet meer zonder vuur zitten (misschien wel zonder batterij, maar dat terzijde) want met iLightr feest je helemaal mee. Doordat de app gebruik maakt van sensoren, gaat de vlam mee met je beweging.

Download iLightr uit de Play Store

Lees ook

Reageer op dit artikel