Tour de France 2016: volg de etappes met deze 3 apps

De Tour de France start op zaterdag 2 juli 2016. Dit jaar is het de 103e keer dat de Ronde van Frankrijk wordt georganiseerd. De eerste etappe begint op het eilandje Mont Saint-Michel. DroidApp zet drie handige Tour de France apps voor je op een rij. Hiermee blijf je op de hoogte van de gebeurtenissen in de Tour en kan je de Tour de France 2016 volgen via de livestream.

Tour de France apps

Voor de 103e keer wordt dit jaar de Tour de France gehouden. Wielrenners van over de hele wereld moeten zich van hun beste kant laten zien deze maand. De eerste etappe is zaterdag 2 juli en is 188 kilometer lang. Op zondag 24 juli is de 21e etappe en die eindigt traditiegetrouw in Parijs. DroidApp heeft een aantal Tour de France apps voor je op een rij gezet waarmee je het wielrennen op de voet kunt volgen.

Tour de France 2016 app

Tour de France 2016 app

Met de officiele Tour de France 2016 app blijf je op de hoogte van de actuele nieuwtjes. Daarnaast krijg je met de app toegang tot een groot aantal video’s; zowel aan boord als interviews. Er is live GPS tracking waarmee je de rijders kunt volgen en natuurlijk kan je de uitslagen en resultaten bekijken van de verschillende wielrenners. Iedere route kan je via de Tour de France 2016 app bekijken en ook de hoogteverschillen kunnen weergegeven worden.

Cyclingoo Tour 2016

Cyclingoo Tour de France 2016

Volg de Tour de France met de app Cyclingoo Tour de France 2016. Niet alleen de Tour kan je hiermee volgen, ook andere wielerwedstrijden volg je met deze app. Je ziet details van iedere etappe en je kunt de profielen van de renners bekijken. In de live sectie kan je de updates volgen en er zijn nog veel meer andere opties beschikbaar en krijg je veel achtergrondinformatie.

DroidApp mag vijf codes weggeven om de app Cyclingoo te gebruiken zonder advertenties! De codes kan je invullen in de app zelf. Wees er snel bij, iedere code kan maximaal eenmaal gebruikt worden!

  • BPURZCWX42H4XF2QGUKAUAJ
  • CDPQ0K0R8RLKDFQ4QS9JHPP
  • UNXEQ1Q8KMFA1GGR4VRVU8G
  • 9TR4VKNELJCR9GF1X0RL97P
  • UBP0MYJC55V1FCR14AJMYFQ
Cyclingoo
Cyclingoo
Ontwikkelaar: R_APPS
Prijs: Gratis

NOS

NOS Tour de France livestream

Met de NOS applicatie mis je niks van de Tour de France. Je kunt de Tour de France livestream bekijken via de applicatie op je smartphone of tablet. De NOS zal alle 21 etappes streamen via de applicatie. Ook zullen de hoogtepunten van die dag als video via de NOS app te bekijken zijn. Daarnaast vind je natuurlijk ook het laatste nieuws en de gebeurtenissen uit de tour terug.

NOS
NOS
Ontwikkelaar: NOS
Prijs: Gratis

Wil je zelf er op uit gaan met de fiets? Dan hebben we een interessant overzicht voor je met de beste fiets apps.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel