De vergeten telefoon: Sony Ericsson T650i

Met alle smartphones om ons heen, zou je bijna de in de afgelopen jaren verschenen telefoons vergeten. Sony Ericsson bracht in 2007 de Sony Ericsson T650i uit. Die bespreken we in ‘De vergeten telefoon’.

Sony Ericsson T650i

In 2007 werd de kleurrijke en stijlvolle Sony Ericsson T650i uitgebracht. Rond die tijd experimenteerde de fabrikant regelmatig met de vormgeving van de toetsen. Zo was er bijvoorbeeld de Sony Ericsson K850i met vierkante toetsen en verschenen er ook Sony Ericsson-modellen met kleine ronde knopjes. Deze T650i had kleine blokjes als toetsen.

Sony Ericsson T650i

De helft van de Sony Ericsson T650i bestond uit een grijze kleur, de onderste helft was in het lichtgroen of donkerblauw gehuld. Er verschenen ook andere kleuren van deze telefoon zoals zwart of goud. Bovenaan was het 1,9 inch beeldscherm te vinden met een resolutie van 320 x 240 pixels. Daaronder zat de navigatietoets met enkele sneltoetsen.

Aan boord van de Sony Ericsson telefoon was een 3,2 megapixel camera met flitser en zelfs autofocus. Voorop was een VGA (0,3MP) camera te vinden, bijvoorbeeld voor videobellen. De camera achterop viel op door het vierkante ontwerp en omdat hij vrij hoog zat. De T650i werd voorzien van 16MB opslagruimte. Dankzij een Memory Stick Micro kon dit uitgebreid worden tot maximaal 2GB.

Sony Ericsson T650i

De interface was zoals we die zoals altijd zagen bij Sony Ericsson. Tevens was het toestel voorzien van een mogelijkheid om het thema automatisch aan te passen aan de tijd van de dag. Vanuit de galerij kon je je foto’s direct delen met een blog, of uploaden naar een ander platform. Uiteraard ging dit maximaal op 3G-snelheid. Verder was de Sony Ericsson T650i voorzien van een 930 mAh accu en was er ondersteuning voor Bluetooth.

In Nederland werd de Sony Ericsson T650i ook uitgebracht. De prijs van deze stijlvolle telefoon lag rond de 350-400 euro.

Sony Ericsson T650i samengevat in 3 punten:

  • Stijlvol design met blok-toetsen
  • 3.2 megapixel camera
  • 1,9 inch beeldscherm
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel