Weekendtip: 3 maanden gratis Google Play Music All Access

Muziekliefhebbers opgelet! Nog eventjes kan je gebruik maken van drie maanden gratis Google Play Music All Access. De betaalde variant van Google Play Music is normaliter per gebruiker een maand gratis uit te proberen, maar dankzij deze tip kan je drie maanden kosteloos gebruik maken van Google Play Music All Access.

Het voordeel van Google Play Music tegenover bijvoorbeeld Spotify of Deezer, is dat je je eigen muziek kosteloos offline kan opslaan op je smartphone. Je kan waar je ook bent dan gebruik maken van je eigen muziekbibliotheek. Het aantal nummers dat je op kan slaan bedraagt maarliefst 20.000!

Met de betaalde variant van Google Play Music (All Access) kan je nieuwe muziek ontdekken die past bij je huidige muzieksmaak. Google Play Music All Access zal je de suggesties voor die muziek voorschotelen via de Verkennen-functie.

Met Google Play Music All Access kan een persoonlijk radiostation gestart worden waarin jouw complete muzieksmaak geuit wordt. Het radiostation kan samengesteld worden op basis van artiest of nummer.

Google Play Music is nu drie maanden gratis te gebruiken. Maar waarom? De mogelijkheid tot drie maanden gratis toegang tot Google Play Music All Access, is te danken aan Samsung. Samsung stopt met de dienst Samsung Music Hub, per 1 juli 2014. Om gebruikers van deze dienst een alternatief te bieden raden ze Google Play Music aan.

Google Play Music Header

Hoe het werkt:

  1. Meld je, voor 1 juli, aan via deze link voor Google Play Music All Access.
  2. Volg de stappen en geniet van 3 maanden gratis Google Play Music All Acces (in plaats van 1 maand).
  3. Noteer de einddatum van de proefperiode in je agenda, want het wordt anders stilzwijgend verlengd!

De voorwaarden:

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele problemen rondom het gebruik aan Google Play Music All Access. Voor het aanmelden voor Google Play Music All Access is een Google-account noodzakelijk. Van de 3 maanden toegang tot All Access kan alleen gebruik gemaakt worden, als er nog niet eerder in de afgelopen twaalf maanden gebruik is gemaakt van een proefabonnement. Voor het verifiëren van de proefperiode is een Google Wallet account met een geldige creditcard of PayPal-rekening benodigd.

Lees ook

Reageer op dit artikel