Android Wear: Google bevestigt accu-problemen na update

Android Wear gaat sinds de update minder zuinig om met het uithoudingsvermogen van de smartwatch. Het betreft de update voor Android Wear naar versie 5.1.1. Google erkent nu de problemen die optreden met het uithoudingsvermogen van de wearable.

Android Wear accu-problemen

Android Wear 5.1.1 is niet op alle gebieden positief ontvangen. Verschillende gebruikers van diverse smartwatches met Android Wear klagen sinds de update over het feit dat de accu veel sneller leegloopt dan voor de update. De bug zou in ieder geval de LG G Watch R, de LG Watch Urbane en de Sony SmartWatch 3 treffen. Motorola stelde de update voor de Moto 360 zelfs even uit vanwege problemen die de update met zich mee zou brengen.

Android Wear

Google heeft nu gereageerd op de klachten die gebruikers melden over het uithoudingsvermogen van de smartwatch. Google geeft aan dat het probleem inmiddels bekend is, en dat het bedrijf bezig is met een update die de problemen rondom het accuverbruik moeten oplossen. Wanneer we de update kunnen verwachten is nog niet bekend, maar dit lees je uiteraard in dat geval op DroidApp.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel