Galaxy S6: update XXU1AOE3 uitgebracht in Nederland

In Nederland is Samsung begonnen met het uitrollen van een nieuwe update voor de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge. Het gaat om een software-update die verbeteringen met zich meebrengt.

Galaxy S6: update XXU1AOE3

Samsung is in Nederland begonnen met de uitrol van een nieuwe Over-The-Air (OTA) update voor de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge. De firmware-update voor de Galaxy S6 heeft het versienummer G920FXXU1AOE3 en voor de Galaxy S6 Edge betreft het versienummer G925FXXU1AOE3.

Samsung Galaxy S6 scherm

Welke verbeteringen precies zijn doorgevoerd heeft Samsung niet naar buiten gebracht. Wel zouden verbeteringen in de nauwkeurigheid van de vingerafdrukscanner doorgevoerd zijn. De update werd anderhalve week geleden al uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk. Volgens berichten zou de LED-flitser bug verholpen zijn na de update, zo laten gebruikers weten.

Meer over de update naar versie XXU1AOE3 vind je hier. Heb jij de update binnengekregen op je Galaxy S6 of Galaxy S6 Edge? Laat het ons weten, we horen graag welke veranderingen jij merkt na de update.

Lees ook:

Bedankt voor de tip, Henk

Lees ook

Reageer op dit artikel