Nieuwe Galaxy S6-update brengt meer verbeteringen

Samsung heeft een nieuwe update vrijgegeven voor de Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge. De update voor de twee toestellen moet de vingerafdrukscanner verbeteren.

Samsung Galaxy S6 update

Samsung is in Azië en Europa begonnen met het uitrollen van een nieuwe software-update. De update van circa 160 MB groot brengt diverse verbeteringen met zich mee. De update zal er voor moeten zorgen dat de vingerafdrukscanner sneller en beter de vingerafdrukken zal herkennen. Daarbij zijn verbeteringen doorgevoerd op het gebied van de fotobewerker, het gebruik van accessoires en is de interface van de e-mail app, de muziekspeler en agenda-app S Planner verbeterd.

Galaxy S6 update

De update wordt vanaf nu uitgerold voor de bezitters van de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. De update is om precies te zijn 159,29 MB groot en heeft het versienummer XXU1AOE3. Van de week kwam ook al het bericht naar buiten over een andere software-update voor de Galaxy S6. Deze zou de problemen met het RAM-geheugen oplossen. Deze update is zover bekend nog niet in Nederland uitgerold.

via Sammobile

Lees ook

Reageer op dit artikel