HTC One M9: hands-on video en camera-samples

We hebben de HTC One M9 al een aantal keer voorbij zien komen en vandaag komt ‘ie nog een keer langs. De HTC One M9 is nu te zien in een hands-on video samen met de HTC One M8 en HTC One M7. Daarnaast zijn er foto’s opgedoken die gemaakt zijn met de HTC One M9.

HTC One M9

De dag voor de aankondiging van de HTC One M9 duikt het toestel nog een keer op in een hands-on video. In de video wordt de One M9 vergeleken met de twee voorgangers van het toestel; de HTC One M8 en de HTC One M7. De HTC One M9 in het filmpje is vrijwel identiek aan de eerder uitgelekte foto’s en berichten.

One M7, One M8, One M9 HTC

HTC voorziet de One M9 van een zogenoemd ‘Dual Metal Chassis’ en bestaat uit twee delen. Waardoor de kleur van de zijkant wat kan verschillen met die van de rest van het toestel. Daarbij is in de video te zien dat de volumetoetsen zijn gescheiden in plaats van een lange knop.

HTC One M9: 16 megapixel camera

Verder is er te melden dat er foto’s online staan die vermoedelijk met de HTC One M9 zijn gemaakt. De foto’s daarvan staan online op Google Drive. Als dit inderdaad foto’s zijn die gemaakt zijn met de HTC One M9, dan zou de resolutie aangeven dat het hier gaat om een 16 megapixel camera en niet om 20.7 megapixel, zoals de geruchten nu spreken.

De HTC One M9 lekte vorig weekend volledig uit toen een Duitse retailer de HTC One M9 online had gezet. Daarna kwamen er promotievideo’s van de HTC One M9 naar buiten. Morgen wordt de HTC One M9 aangekondigd op het Mobile World Congress in Barcelona. Uiteraard doet DroidApp daar uitgebreid verslag van!

Lees ook: Wat kunnen we verwachten van het Mobile World Congress 2015?

via Mobiflip

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel