HTC One M9 update verbetert camera significant

HTC heeft voor haar nieuwe vlaggenschip toestel een update uitgerold waar veel eigenaren van een HTC One M9 blij mee zullen zijn. De prestaties van de camera van de One M9 zijn met de update aanzienlijk verbeterd.

HTC One M9 camera

De update met versienummer 1.32.531.33 verbeterd de camera van de HTC One M9 significant. In diverse reviews van de One M9 werd duidelijk dat de camera een teleurstelling was, met de nadruk op was. Want met deze update zien we dat de camera een stuk beter presteert, de collega’s van Phandroid deden een klein vergelijkend onderzoek en oordeel zelf.

M9-Photo-Comparison-City-Paper-640x376Aan de linkerkant een foto geschoten voor de update en rechts een dezelfde foto na de update, duidelijk is dat de doortekening een stuk beter is. Hetzelfde geldt voor de onderstaande foto waar de kleuren en het contrast er duidelijk op vooruit gegaan zijn.

M9-Photo-Comparison-Flowers-640x376Meer van deze vergelijkende foto’s vind je bij Phandroid. Hoewel de camera aan de achterzijde flink is verbeterd, presteert de frontcamera nog steeds hetzelfde. Ben jij in het bezit van een HTC One M9? Laat ons weten of jij nu ook betere foto’s schiet na deze update, wij zijn erg benieuwd.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel