Huawei Mate S: een dag voor aankondiging te zien op foto’s

Huawei gaat morgen tijdens de IFA in Berlijn een nieuwe Mate S aankondigen. Dit toestel dook onlangs al op, maar nu zijn er duidelijke foto’s te zien van het nieuwe toestel van de Chinese fabrikant. Het toestel zal de huidige Huawei Ascend Mate 7 op gaan volgen.

Huawei Mate S

Het moest eigenlijk natuurlijk geheim blijven voor morgen, voor de aankondiging van Huawei. Maar vandaag zijn er nieuwe foto’s opgedoken van de Huawei Mate S, de nieuwe smartphone voor dit jaar van Huawei. Het nieuwe toestel dook eerder al op onder de naam Huawei Mate 8 en later met de naam Huawei Mate 7S.

Huawei Mate s

De opvolger van de Huawei Ascend Mate 7 zal echter geen van beide namen meekrijgen, maar de naam Huawei Mate S meekrijgen. Het toestel doet denken aan HTC en beschikt over een lichte curve voor een betere grip. Daarnaast is het toestel vervaardigd uit een metalen behuizing. De Huawei Mate S krijgt naar verwachting een 5,7 inch beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels (Full-HD).

Er wordt verder gesproken over 3GB aan RAM-geheugen, een octa-core Kirin 935 processor, een 20 megapixel camera met dubbele LED-flitser en een vingerafdrukscanner die eveneens aan de achterzijde is te vinden. Aan de voorzijde van de Huawei Mate S is een 8 megapixel camera geplaatst. Ook lekker Evleaks heeft een interessante foto online gezet die de verschillende kleuren van de Huawei Mate S laat zien.

Huawei Mate S

Morgen zal tijdens de IFA in Berlijn het toestel officieel aangekondigd gaan worden. Daarnaast zullen we ook een nieuwe Huawei smartwatch gaan tegenkomen met Android Wear. Lees ook: IFA 2015: deze mooie dingen kunnen we verwachten.

via NWE, Evleaks

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel