LG G2: ‘update naar Android 5.1.1 Lollipop wordt voorbereid’

LG is volgens de laatste berichten bezig met de ontwikkeling van de nieuwste Android-versie voor de LG G2. Het toestel werd twee jaar geleden uitgebracht en zal alsnog voorzien gaan worden van Android 5.1.1 Lollipop.

LG G2: Android 5.1.1 Lollipop

De Koreaanse fabrikant LG zal haar vlaggenschip van twee jaar geleden nog gaan voorzien van de meest recente Android-versie; Android 5.1.1 Lollipop. De laatste update werd in april nog uitgebracht voor de LG G2, naar Android 5.0 Lollipop. Bezitters van de LG G2 kunnen nu dus gewoon nog van de nieuwste Android-versie gebruik maken, zo is de verwachting.

Dat Android 5.1.1 Lollipop voor wordt bereid voor de LG G2 is opvallend, omdat het toestel zoals gezegd al langere tijd op de markt beschikbaar is. De LG G2 heeft LG aan het grote succes van de G-serie geholpen. Inmiddels zijn de LG G3 en LG G4 erbij gekomen in dit rijtje. Tegenover AndroidPit zou een medewerker van LG hebben bevestigd dat de update binnen twee maanden beschikbaar zal komen.

LG G2

LG UX 4.0

Naast Android 5.1.1 zal de LG G2 ook de interface meekrijgen die we kennen uit de LG G4. Het gaat hierbij om LG UX 4.0 waarin diverse nieuwe slimme functies zijn meegenomen. Hierbij kan gedacht worden aan een verbeterde vormgeving van de systeem-applicaties zoals de agenda en de rekenmachine, maar ook aan Smart Bulletin.

Wanneer Android 5.1.1 Lollipop uitgerold wordt voor de LG G2, lees je dat uiteraard op DroidApp. Mocht je nog niet in het bezit zijn van de LG G2, het toestel is voor circa 285 euro te koop bij Belsimpel en is nog steeds qua specificaties een aantrekkelijk toestel.

Lees ook

Reageer op dit artikel