LG G3 toetsenbord te downloaden voor andere Android-toestellen

Het toetsenbord van de LG G3 is nu ook op andere Android-toestellen te gebruiken. Het toetsenbord heeft de mogelijkheid om de grootte van het toetsenbord met een veeg te veranderen.

LG kondigde vorige week de LG G3 aan. Het nieuwe vlaggenschip van LG heeft vele snufjes en mogelijkheden. Een van de snufjes is het Smart Keyboard, en die is nu ook voor andere Android-toestellen te downloaden. Het keyboard van de LG G3 is niet alleen een mooi toetsenbord om te zien, het schijnt ook nog eens lekker te werken. Dit komt mede door de aanpasbare grootte van het toetsenbord. Het LG G3 toetsenbord is er zowel in een zwart thema, als in een wit thema.

LG G3 keyboard    LG G3 keyboard

Naast QWERTY-invoer is het ook mogelijk via de bekende, oudere T9-invoer te typen. Voor de installatie van het LG G3 toetsenbord is wel root-toegang vereist. Het toetsenbord werkt in principe op toestellen met Android 4.4 KitKat en hoger. Klik hier om het toetsenbord van de LG G3 te downloaden. De LG G3 komt begin juli in de Nederlandse winkels te liggen met een vanafprijs van 549,00 euro.

Bron: SmartDroid

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel