LG Nexus 5X volledig uit de doeken: komt in drie kleuren

Vandaag was een dag dat de nieuwe Huawei Nexus 6P meerdere keren in het nieuws kwam. De dag is nog niet afgelopen, want nu zijn ook de beelden opgedoken van de LG Nexus 5X. Dit toestel zal samen met de Nexus 6P komende dinsdag aangekondigd worden. De Nexus 5X zal in drie verschillende kleuren uitgebracht gaan worden.

LG Nexus 5X

Nu we de Huawei Nexus 6P van alle kanten en in verschillende kleuren hebben mogen bewonderen, is het nu tijd voor de LG Nexus 5X. De persfoto’s van de nieuwe Nexus-smartphone van LG zijn nu opgedoken en deze laten het kleinere broertje duidelijk zien. Aan de voorzijde van de Nexus 5X vallen de twee speakers en aan de achterkant de vingerafdrukscanner met de camera en de flitser. Ook bij de Nexus 5X steekt de camera wat uit, maar dit is minder schokkend dan bij de Huawei Nexus 6P het geval is.

LG Nexus 5X

Het toestel zal voorzien zijn van een 5,2 inch beeldscherm met een 1080p resolutie. Daarnaast beschikt het toestel vermoedelijk over een Snapdragon 808 hexa-core processor die we eerder al in de LG G4 zagen. Ook is het toestel in meerdere kleuren te aanschouwen. De consument krijgt de keuze uit wit, zwart en iets wat lijkt op mint/ijsblauw.

LG Nexus 5X

Dinsdag 29 september zullen we meer te weten komen over de Nexus-smartphones. Houd DroidApp zeker in de gaten!

via Androidpolice

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel