Officieel: Google stuurt persuitnodigingen voor Nexus (en meer?)

Eindelijk heeft Google meer duidelijkheid gegeven over wanneer we de nieuwe Nexus-smartphones gaan zien. Op 29 september zal Google definitief een groot persevenement gaan houden in San Francisco. Maar Google heeft wellicht meer in petto, zoals een nieuwe Chromecast.

Google persuitnodiging

Google heeft persuitnodigingen de deur uit gedaan voor het persevenement van 29 september. Al eerder doken deze berichten op over deze datum, en nu is het definitief. Op dinsdag 29 september om 9:00 AM (18:00 uur, Nederlandse tijd) zal Google nieuwe producten (en wellicht diensten) aankondigen in San Francisco.

Google 29 september

Google geeft op de persaankondiging aan dat het er aansluitend een hand-on time gepland staat. Dit geeft duidelijk aan dat we hier te maken hebben met een event voor de nieuwe Nexus-smartphones. Hier zullen we de nieuwe LG Nexus en Huawei Nexus gaan zien die de laatste tijd vaak in het nieuws kwamen.

Het is goed mogelijk dat Google meer in petto heeft. Gisteren verschenen er nieuwe aanwijzingen over de nieuwe Google Chromecast. Wellicht dat het bedrijf nog meer aan gaat kondigen. Google zal het evenement live uitzenden op haar YouTube-kanaal, op youtube.com/google. Uiteraard zal DroidApp uitgebreid verslag doen van het evenement.

via Androidpolice

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel