Verpakkingen maken naam ‘Nexus 5X’ en ‘Nexus 6P’ officieel

Vanmorgen verschenen al de (pers-)afbeeldingen van de Huawei Nexus 6P, nu zijn ook de verpakkingen opgedoken van de Nexus-smartphones. Dit lijkt misschien niet heel belangrijk, maar uit deze verpakkingen kunnen we een aantal dingen opmaken. Komende dinsdag zullen de twee toestellen officieel aangekondigd gaan worden door Google.

Verkooppakketten

In de aanloop naar 29 september, de dag dat Google haar evenement gaat houden, komen we steeds meer te weten over de nieuwe Nexus-smartphones. Vanmorgen schreven we al over de duidelijke persafbeeldingen van de Huawei Nexus 6P die waren uitgelekt. Nu zijn ook de verpakkingen verschenen van de twee toestellen.

Nexus 6p pakket

Nexus 6P van Huawei

De verkooppakketten van de twee toestellen onthullen gelijk ook de naam van de Nexus-smartphones. De Huawei zal zoals verwacht inderdaad Nexus 6P gaan heten. Dit zal de meest uitgebreide smartphone zijn met een 5,7 inch beeldscherm. Het is de eerste keer dat Huawei een Nexus-smartphone mag gaan maken.

Nexus 5X pakket

Nexus 5X van LG

Google is tevreden met LG als fabrikant voor Nexus-smartphones. Eerder werden al de Nexus 4 en Nexus 5 geproduceerd door LG. Ook voor het komende toestel is LG uitgekozen om een Nexus-smartphone te ontwikkelen. Het toestel zal de naam ‘Nexus 5X’ krijgen. De Nexus-smartphone van LG is ook al meerdere keren in het nieuws geweest.

De uitsnede op de afbeeldingen laten de letters zien, die we terugzien in de modelnamen van de toestellen. Met daarbij een aantal foto’s die doen denken aan de wallpapers uit bijvoorbeeld Android 6.0 Marshmallow. Aan de linkerkant van de pakketten zien we een silhouet van de toestellen. Naast het Nexus-beeldmerk is ook de interne opslagruimte te vinden, in dit geval bij beide toestellen 32GB.

Nu is het wachten tot het moment dat Google haar evenement gaat houden. Dit zal plaatsvinden op 29 september, komende dinsdag. Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden van al het moois wat Google ons gaat brengen.

via Androidpolice

Lees ook

Reageer op dit artikel