Huawei Nexus 6P komt in vier verschillende kleuren

Vanochtend lekte de Huawei Nexus 6P al uit en nu kunnen is er nog meer bekend over de nieuwe Nexus-smartphone. Het toestel zal uitgebracht worden in vier verschillende kleuren. Een nieuwe, duidelijke foto laat nogmaals de Huawei Nexus 6P zien.

Kleuren Nexus 6P

Huawei zal de Nexus 6P in vier verschillende kleuren uitbrengen. Vanochtend lekte de Huawei Nexus 6P al uit met zowel de voor- als de achterkant, nu is het toestel in meerdere kleuren te zien. Ook het verkooppakket met enkele aanwijzingen van beide Nexus-smartphones is vanochtend uitgelekt.

Huawei Nexus 6P kleur

Op 29 september zal Google de Huawei Nexus 6P en de LG Nexus 5X aankondigen. De Nexus 6P zal beschikbaar komen in het wit, zwart, goud en aluminium/zilver. Welke kleur je ook kiest, de zwarte bult aan de achterkant blijft aanwezig. Welke kleur de voorkant van het toestel krijgt is nog niet bekend na het zien van deze foto.

Het is goed mogelijk dat bepaalde kleuren exclusief naar bepaalde landen of providers komen. Daarnaast is er een grote kans aanwezig dat in eerste instantie een bepaalde kleur beschikbaar is, waarna later pas de rest van de kleuren beschikbaar komen.

via Androidpolice

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel