Oppo R7 Plus pre-order geopend: eind september levering

Oppo heeft de pre-order geopend voor de Oppo R7 Plus. Het toestel werd in mei aangekondigd en valt op door de metalen unibody-behuizing en luxe uitrusting. Wat verder opvalt aan het toestel is de prijs, die lager ligt dan bij de concurrenten.

Oppo R7 Plus

Vanaf vandaag kan de Oppo R7 Plus gepreorderd worden. De Chinese fabrikant heeft de R7 Plus voorzien van een metalen unibody-behuizing en verder erg interessante specificaties. Hoewel we het hier hebben over een smartphone, is het eigenlijk meer een phablet met haar 6,0 inch AMOLED beeldscherm. Dit beeldscherm levert een resolutie van 1920 x 1080 pixels.

Oppo R7 Plus

Oppo heeft het toestel voorzien van een Snapdragon 615 octa-core processor met een rekenkracht van 1.5GHz. Daarbij heeft de gebruiker beschikking over 3GB werkgeheugen en 32GB intern geheugen. Dit is uit te breiden met een geheugenkaart. De in de kleur goud beschikbare Oppo R7 Plus heeft verder een 4100 mAh accu en Android 5.1 Lollipop, waarover een eigen Oppo interface-sausje is gegoten.

Oppo R7 Plus

Foto’s schieten met het toestel kan met de 13 megapixel camera met Sony-sensor aan de achterzijde, waar tevens een vingerafdrukscanner te vinden is. Aan de voorzijde is er een 8 megapixel front-camera. Het toestel heeft netwerkondersteuning voor 2G, 3G en 4G (mogelijk niet volledig bij elke provider) en is voorzien van een mogelijkheid om het toestel snel op te laden. Met vijf minuten laden kan er twee uur lang gebeld worden en met 30 minuten laden is het toestel weer voor 75 procent opgeladen.

Oppo R7 Plus

Mocht je twee simkaarten willen gebruiken, dan is dat geen probleem. Er is een mogelijkheid voor dual-sim. Echter kan je kiezen uit de combinatie Nano-SIM en Nano-Sim of Nano-Sim en geheugenkaart.

De Oppo R7 Plus zal vanaf eind september verscheept gaan worden. Vanaf vandaag kan je het toestel pre-orderen voor een prijs van 429 euro. Je kan via de Europese OppoStyle shop de Oppo R7 Plus al preorderen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel