Alcatel 1S preview: dit is onze eerste indruk (video)

Een toch uitgebreide smartphone, en dat voor een bedrag van zo’n 100 euro. Dat is de Alcatel 1S die sinds kort verkrijgbaar is in Nederland. Wij delen onze eerste ervaring in deze preview.

Alcatel 1S preview

Toen Alcatel tijdens het Mobile World Congress de nieuwe 1-serie presenteerde, zagen we ook de Alcatel 1S voorbijkomen. Dat was op papier een interessante telefoon. Want 3GB RAM, octa-core processor, dual-camera en Android Pie samen vind je maar zelden in een toestel van 100 euro. De Alcatel 1S heeft dit dus wel.

We hebben ondanks de prijs hoge verwachtingen van het toestel, want op papier ziet de smartphone er erg goed uit. Ik gebruik de Alcatel 1S nu als ‘daily-driver’, ofwel hoofd-toestel om de dagen door te komen. Dat is een flinke stap de andere kant op als je een Huawei P30 Pro of OnePlus 7 Pro gewend bent.

In onderstaande video delen we onze eerste ervaringen van de smartphone. Wat krijg je voor 100 euro, en wat heeft het toestel te bieden voor dat geld? Binnenkort kun je onze uitgebreide review van de Alcatel 1S verwachten, maar onze eerste indruk willen we graag vast met je delen.

De Alcatel 1S kost je 99,99 euro en kun je kopen bij Bol.com, MediaMarkt en Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel