Promotiemateriaal Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge gelekt

Promotiemateriaal van de Amerikaanse provider Sprint heeft de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge blootgelegd. De laatste weken is de nieuwe Samsung Galaxy S6 al meerdere malen voor de camera verschenen.

Samsung Galaxy S6 & Samsung Galaxy S6 Edge

Dat Samsung op het Mobile World Congress de nieuwe Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge aan gaat kondigen, was niet echt een geheim meer. Dit zal namelijk 1 maart plaatsvinden tijdens Samsung Unpacked. Eerder bracht T-Mobile al een duidelijke Galaxy S6 Edge teaser naar buiten en ook Samsung zelf kwam met hints. Enkele dagen geleden kwamen de twee toestellen pas echt goed in beeld.

Samsung Galaxy S6 Edge

Nu is promotiemateriaal van de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge gelekt. Het promotiemateriaal voor de twee toestellen van Samsung is volgens de bron afkomstig van een werknemer binnen de Amerikaanse provider Sprint. De beelden komen overeen met de eerdere informatie die we zagen over de Galaxy S6.

Gisteren schreven we al dat de Samsung Galaxy S6 veel minder bloatware (Samsung-apps) voorgeïnstalleerd krijgt. DroidApp zal uitgebreid verslag doen van de aankondiging van de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge.

Lees ook: Wat kunnen we verwachten van het Mobile World Congress 2015?

via Mobiflip

Lees ook

Reageer op dit artikel