‘Samsung Noorwegen lekt details Galaxy S6’

Samsung is de laatste tijd bezig met het verspreiden van teasers omtrent haar nieuwe paradepaardje, de Samsung Galaxy S6. Samsung Noorwegen heeft mogelijk een aantal features van dit nieuwe toestel verklapt! Ook verscheen er vandaag weer een nieuwe teaser.

Samsung Noorwegen

De tak van Samsung in Noorwegen heeft een drietal afbeeldingen gepubliceerd met daarop een aantal “geruchten” zo is te lezen op PhoneArena. Maar mogelijk zijn deze geruchten meer dan alleen geruchten. Op een van de afbeeldingen is te lezen dat er mogelijk stereo luidsprekers aan de voorkant van het toestel zijn te vinden. Een ander gerucht is dat de Galaxy S6 goed bestand tegen de elementen (wind, water) zou zijn en het laatste gerucht zou zijn dat het scherm drie zijden zou hebben. Wellicht wordt hier mee een gebogen scherm bedoeld. Waarbij ook gedacht kan worden aan de Samsung Galaxy S6 Edge.

Nieuwe teaser

De wereldwijde tak van Samsung bracht op YouTube wederom een nieuwe teaser uit. Gisteren was dit ook al het geval. In deze teaser wordt gesproken over metaal, dit zou er op wijzen dat de Samsung Galaxy S6 volledig van metaal zou zijn gemaakt. Bekijk hier onder de nieuwe teaser van Samsung.

Op 1 maart zal Samsung haar Galaxy S6 presenteren tijdens het Mobile World Congress. Ga jij voor dit toestel in rij staan? Laat het ons weten via de comments!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel