Samsung Galaxy S6: petitie opgestart voor MicroSD-slot en verwisselbare accu

Op het Mobile World Congress werd afgelopen weekend de nieuwe Samsung Galaxy S6 aangekondigd. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung mist echter een aantal dingen, dat was voor een aantal mensen reden om een petitie te starten.

Samsung lanceerde afgelopen zondag de nieuwe Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge. In de nieuwe toestellen van Samsung moeten helaas een aantal dingen gemist worden. Zo zit er in de nieuwe vlaggenschepen geen mogelijkheid om een geheugenkaart te plaatsen en kan de batterij niet verwisseld worden.

Samsung-galaxy-s6

Een groep teleurgestelde personen is een petitie gestart die een terugkeer willen van een slot voor een geheugenkaart en de mogelijkheid om de accu te verwisselen. De stelling die de initiatiefnemers voor de petitie is als volgt geformuleerd:

Wij wensen dat de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge de verwijderbare batterij en de mogelijkheid tot geheugen uitbreiding via Micro SD-kaart terugkrijgt. Daarnaast vinden we het al jammer genoeg dat de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge niet bestand zijn tegen stof en water. Het is een echte no-go, deze functies heb je altijd opgeheven van de iPhone.

De petitie is al tientallen keren ondertekend. Mocht je ook de petitie willen ondertekenen, bezoek dan de Samsung petitie.

Lees ook

Reageer op dit artikel