Dit zijn de beste fietshouders voor je smartphone

Vanaf 1 juli is het niet langer toegestaan om je smartphone te gebruiken op de fiets. Hiervoor kan het een oplossing zijn om een smartphone fietshouder te gebruiken. We zetten de beste op een rij.

Smartphonehouder voor op de fiets

Het is vanaf maandag strafbaar om je smartphone te gebruiken terwijl je aan het fietsen bent. Bellen, appen, Instagrammen, navigeren en ga zo maar door, mag niet meer tijdens het rijden op de fiets. Vooral voor het navigeren kan een fietshouder voor je telefoon een interessante investering zijn. En voor een paar tientjes of minder heb je er al eentje. We zetten de beste op een rij.

Fietshouder smartphone

Fietshouder

Deze universele fietshouder wordt goed beoordeeld en kost je slechts een kleine 13,00 euro. Deze kunststof fietshouder is 360 graden roteerbaar en biedt voldoende steun. De zachte binnenkant voorkomt dat er krasjes op je toestel komen. Ook bij deze bike-houder komt geen schroef kijken. De bevestiging is erg makkelijk.

De fietshouder kun je kopen bij Smartphonehoesjes

Finn fietshouder

Finn Universele fietshouder

Deze Finn universele fietshouder kost je zo’n 15 euro en is voor vrijwel iedere smartphone geschikt. Hij is vervaardigd uit siliconen en je bevestigt je toestel met de elastieken in de hoeken. Geen ingewikkeld gedoe met schroeven; je kunt hem onwijs snel en gemakkelijk aan je fiets bevestigen.

Verkrijgbaar bij Bol.com en Knaldeals

qMust fiets smartphonehouder

qMust fietshouder

Deze waterdichte fietshouder van qMust is ideaal als je graag navigeert op de fiets, terwijl het regent. Hij is wel een stuk groter om aan je fietsschuur te bevestigen. Deze fietshouder is bedoeld voor smartphones met een maximale schermgrootte van circa 6,0 inch. De handige zonneklep maakt het scherm beter afleesbaar; dankzij de headset-opening kan je gemakkelijk ook handsfree bellen. Hij kost circa 25,00 euro

Verkrijgbaar bij Knaldeals

waterdichte fietshouder telefoon

Waterdichte fietshouder

Er zijn nog meer waterdichte fietshouders. Waaronder deze merkloze fietshouder, waarin je je smartphone stopt. Het touchscreen moet bedienbaar blijven dankzij het transparante vensters. Daarbij is hij draaibaar en kantelbaar, en wordt het toestel beschermd bij regen. De ritssluiting houdt het toestel in de case. Je hebt ze in verschillende formaten, waaronder XL, waarbij je telefoon maximaal 168 mm x 79 mm als afmetingen mag hebben. Houd er rekening mee dat het extra scherm een minder positieve invloed kan hebben op de afleesbaarheid van het display.

Het hoesje kost zo’n 17,00 euro en kun je kopen bij Smartphonehoesjes

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel