BuMP Music Player: een onderscheidende muziekspeler

De app BuMP Music Player onderscheid zich van andere muziek speler apps. Met de app BuMP Music Player kun je gemakkelijk alle muziek via je Spotify-account en de muziek die je op je telefoon hebt staan afspelen. Daarbij kan je zelf kiezen op welke manier je de muziek wilt ‘laten zien’.

BuMP Music Player

Wanneer je de BuMP Music Player app hebt gestart zal deze op de voorgrond blijven doormiddel van een rond icoon, vergelijk met de Facebook Messenger app. Door op het icoon te drukken zal de volledige app openen en kun je gemakkelijk een nummer op pauze zetten of andere dingen instellen zoals de shuffle-instelling. Verder kun je gemakkelijk liedjes en albums zoeken via de zoekbalk en kun je daaronder ook aangeven of er alleen nummers weergeven dienen te worden of ook de albums volledig.

Via het notificatie-scherm heb je ook de mogelijkheid om een nummer te pauzeren of naar de volgende track te gaan.
Verder biedt de app sinds de laatste update ook toegang tot Last.fm. Je kunt het gedrag instellen wanneer een telefoongesprek wordt beëindigd bijvoorbeeld door in te stellen dat na het ophangen een nummer weer verder afspeelt.

De app is volledig gratis en zonder advertenties. Je kunt zelf playlists maken en de app is ook nog in Material Design.

BuMP Music Player
BuMP Music Player
Ontwikkelaar: N7 Mobile Sp. z o.o.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel