Flytube: YouTube-muziek op de achtergrond zonder onderbrekingen

Met Flytube heb je altijd de mogelijkheid om muziek te luisteren via YouTube, zonder dat de muziek wordt onderbroken. Handig als je geen gebruik maakt van de verschillende muziekdiensten bijvoorbeeld. Zo kan je ondertussen lekker op Facebook rondneuzen en WhatsAppen met je vrienden terwijl je lekker muziek luistert.

Flytube

Iedereen heeft weleens ervaren dat je tijdens het luisteren van muziek via YouTube iets op wilt zoeken. Het probleem is echter dat de muziek ermee stopt. Dat is vervelend want dan kun je nooit tijdens het gebruik van de YouTube app iets anders op je telefoon doen. Met Flytube hoef je jezelf hierover geen zorgen meer te maken.

Wanneer je Flytube voor het eerst start krijg je te zien hoe je Flytube in kunt stellen als standaard YouTube-speler. Als een video wordt gestart verschijnt deze in een klein venster die altijd op de voorgrond blijft. Tegen betaling kun je een upgrade doen van Flytube zodat je geen advertenties meer krijgt. Binnen Flytube kun je inloggen met je YouTube account zodat je aangemaakte playlists kunt afspelen.

De app komt van dezelfde makers als de applicatie Notifly.

Helaas is de app door Google uit de Play Store gehaald.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel