MAX Geheugentrainer app: hoe goed is jouw geheugen?

De Nederlandse omroep MAX heeft de MAX Geheugentrainer als applicatie uitgebracht. De app bevat alle elementen uit het gelijknamige televisieprogramma. Train je geheugen met bijvoorbeeld het boodschappenspel of rekenopgaven.

MAX Geheugentrainer

Met de MAX Geheugentrainer kun je iedere dag je hersenen laten kraken met 10 minispellen zoals het boodschappenspel. Weet jij alle boodschappen te onthouden die de app je voorschotelt? Naast het boodschappenspel uit het Tv-programma kun je ook aan de slag met het zoekplaatje, correctiespel en de letterregen.

MAX Geheugentrainer app

Naast de vier populaire spellen uit het televisie programma zijn er nog zes extra games ontwikkeld waarmee je je hersenen goed aan het werk kunt zetten. Zo is er het anagrammenspel, tegelspel, optelspel, de rekentegels, samenvoegen en laag naar hoog. Voor alle games zijn verschillende niveaus beschikbaar zodat je het spel makkelijk kunt leren.

MAX Geheugentrainer game

Ook heeft de MAX Geheugentrainer app een dagelijkse test waarmee je uitgedaagd wordt om je concentratie en geheugen te verbeteren. Voor het spelen van de games is een internetverbinding niet nodig, heb je dit wel dan zie je onder andere de prestaties van andere spelers. De app is gratis beschikbaar voor Apple via de Appstore en Android via de onderstaande Google Play Store knop.

MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer
Ontwikkelaar: Omroepvereniging MAX
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel