Gaspedaal app laat je zoeken in enorm aanbod occasion auto’s

Het aanbod van tweedehands auto’s is enorm. Je hebt verschillende platformen waarmee je naar occasions kunt zoeken, maar zit jouw droomauto ertussen? Met de recent uitgebrachte Gaspedaal app kun je snel meerdere platformen doorzoeken.

Gaspedaal app

Voor het zoeken naar een tweedehands auto kun je bijvoorbeeld naar Autoscout24, AutoTrack of een aantal andere bekende sites gaan. Toch kan het zo zijn dat je droomauto er niet tussen staat. De website Gaspedaal heeft sinds enige tijd een eigen applicatie voor Android, waarmee je op je smartphone meerdere sites en databases met occasions kunt doorzoeken.

Gaspedaal app

Bij het starten van de app kom je direct uit bij de zoekfunctie, dus geen startpagina met apps die misschien interessant zijn, dus je kunt direct beginnen. Je kunt het merk en model selecteren en direct wordt gekeken hoeveel resultaten er zijn. Daarbij is het niet mogelijk om meerdere merken in één keer te selecteren. Uiteraard kun je details als de kilometerstand, prijs en dergelijke aanpassen.

Gaspedaal app

Heb je eenmaal een interessante advertentie gezien, dan zie je op welke platformen de auto beschikbaar is. Gaspedaal werkt met meerdere diensten zoals AutoWereld, Financial Lease, Handelsprijzen, Nederland Mobiel, AutoTrader, GebruikteAuto en nog een aantal diensten. Vervolgens leidt de app je door naar de (mobiele) website van de desbetreffende aanbieder.

De Gaspedaal app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

GasPedaal.nl - Tweedehands auto zoeken en kopen
GasPedaal.nl - Tweedehands auto zoeken en kopen
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel