Heatos: krijg het niet te heet met uitdagende reken- en puzzelgame

Wie op zoek is naar een uitdagende puzzelgame is met Heatos wel even zoet. Bij deze game moet je door slim rekenwerk uitkomen op het 0 graden Celsius punt, één verkeerde beweging en het wordt te heet of te koud.

Heatos

Bij Heatos krijgt de speler een veld met een aantal getallen, deze positieve en negatieve getallen moeten samen op het getal 0 uitkomen. In het begin zijn de velden makkelijk, door de blokken op elkaar te slepen worden getallen opgeteld of afgetrokken. Je kunt ook een cijfer naar links of rechts vegen waardoor het blok een hogere of lagere waarde krijgt. Maar verplaats je een blok verkeerd dan komt je soms waarschijnlijk niet uit.

Heatos

Via de instellingen van de game kun je de geluidsinstelligen aanpassen en achievements inschakelen. Vreemd is dat deze niet standaard ingeschakeld zijn, voor het bijhouden van je overwinning is wel Google Play Games benodigd. Voor 99 cent kun je de advertentie uitschakelen in de Heatos game, al zijn de advertenties niet heel hinderlijk. Je kunt ook een advertentie bekijken waarmee je een vlammetje verdient. Een vlammetje kan je helpen met het oplossen van een level.

Heatos

Je kunt de Heatos puzzelgame gratis downloaden uit de Google Play Store via de onderstaande button.

Heatos
Heatos
Ontwikkelaar: Sirnic
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel