Iedere Dag app: dagelijks inspirerende gezegden, spreuken, wijsheden en spreekwoorden

Met de app Iedere Dag heb je dagelijks een nieuwe spreuk om de dag mee te beginnen. Het zijn niet alleen gezegden en spreuken, maar ook uitspraken van bekende personen. Het doel is om iedere dag met een inspirerende tekst de dag te beginnen. Is deze app iets voor jou?

Iedere Dag app

Je merkt op onder andere Facebook dat spreuken erg populair zijn. Zo heb je pagina’s van onder andere SMLY en RUMAG. Maar nu heb je ook de Iedere Dag app zodat je iedere dag op de hoogte bent van een nieuwe spreuk of gezegde. Zo krijg je dagelijks een spreuk, weerspreuk, spreekwoord en een Oosterse spreuk te zien in de applicatie. Een spreuk kun je ook gemakkelijk delen via verschillende apps.

Om de dag goed te beginnen kun je met de app beginnen met een spreuk/gezegde. Een bepaalde spreuk kan je ook erg aan het denken zetten en een tijdje bezig houden, zo is de gedachte achter de toepassing. Een spreuk uit de app kan ook passen bij je situatie of dag waardoor je deze gaat delen op Facebook of Twitter. Daarbij kan een spreuk ook ervoor zorgen dat deze in je hoofd blijft hangen en wellicht later in een situatie of later op de dag nog van toepassing is.

Oosterse wijsheden kunnen bijvoorbeeld komen van De Dalai Lama of Ghandi. Daarnaast hebben de teksten in de Iedere Dag app betrekking op spiritualiteit, liefde, geluk, hoop, geloof, godsdienst, oosters en het weer. Je kunt de Iedere Dag app gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Iedere dag ...
Iedere dag ...
Ontwikkelaar: JK-Software
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel