Kwit: deze handige app helpt je te stoppen met roken

1 januari, de dag waarop veel mensen beginnen met hun goede voornemens. Mocht je van plan zijn om als goed voornemen ‘stoppen met roken’ te hebben, dan is er een handige applicatie die je hiermee kan helpen. Het gaat om de app Kwit.

Stoppen met roken met Kwit

Een app die je helpt om te stoppen met roken, het kan een handig hulpmiddel zijn om je in deze lastige tijd te helpen. Met de app Kwit moet het stoppen met roken langzaam maar zeker lukken en hierbij krijg je ook inzicht in je eigen voortgang. Tevens geven de ontwikkelaars aan dat de app Kwit zorgt voor een leuke en plezierige uitdaging om te stoppen met roken.

Kwit stoppen roken app

Bij het starten van de app log je in met een account, eventueel kun je kiezen om in te loggen met Facebook. Vervolgens geef je je rookgewoonten aan, met wanneer je bent gestopt, hoeveel sigaretten je per dag rookt en wat de prijs per pakje is. Tot slot geef je aan hoeveel sigaretten er in een pakje zitten. Op de startpagina van de Kwit app kun je zien hoe het gesteld is met de voortgang. Denk aan de gezondheid, de besparing van geld en de tijd die je er iedere keer aan kwijt bent. Tevens kun je bij iedere vordering een level omhoog gaan. Er is ook een dashboard met daarin informatie over hoeveel sigaretten je al niet hebt gerookt, samen met hoeveel geld je hebt bespaard. Bij prestaties zie je de prestaties, samen met beloningen die je hebt ontgrendeld.

Je kunt iedere dag ook een berichtje achterlaten in je eigen dagboek. In het tabblad ‘Diary’ kun je aangeven dat het niet is gelukt een sigaret te weerstaan, of juist wel om te weerstaan. Je kunt daarbij de reden aangeven. Hier kun je ook statistieken raadplegen.

De Kwit app kun je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Kwit - Stop met roken
Kwit - Stop met roken
Ontwikkelaar: Kwit SAS
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel