Luizenmoeder Soundboard app: alle uitspraken en ringtones in één app

De Luizenmoeder is een ongekend succes op de Nederlandse televisie. Natuurlijk met Juf Ank, bekend van “Hallo allemaal…” en vele andere uitspraken. Deze uitspraken zijn verzameld in de Luizenmoeder Soundboard app. Deze kun je ook direct instellen als ringtone.

Luizenmoeder Soundboard

Vanavond, op 18 maart, is de laatste aflevering van De Luizenmoeder. Het programma was in de afgelopen weken een enorm succes op NPO 3. Met de bekende karakters Juf Ank, directeur Anton, Helma, Volkert, Hannah en Nancy en vele anderen.

Luizenmoeder soundboard app

In het tv-programma komen tal van bekende quotes naar voren die we in de afgelopen weken veel hebben gehoord. Denk aan participizza, Dag dag dag, ouders van groep 3, Glans maar, Winterklaas, en natuurlijk ‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent…’. In de Luizenmoeder Soundboard app vind je de beste quotes, uitspraken, liedjes en hoogtepunten nog een keer. De audiofragmenten zijn onderverdeeld per categorie en door erop te tikken kun je ze direct beluisteren.

Luizenmoeder ringtone app

Houd je een audiofragment ingedrukt, dan krijg je de optie te zien het bestand te delen, maar je kunt hem ook opslaan. Je kunt dan kiezen om het fragment in te stellen als ringtone, notificatiegeluid of alarm/wektoon.

Downloaden

De Luizenmoeder Soundboard app kun je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Luizenmoeder
Luizenmoeder
Ontwikkelaar: No Dot
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel