Mindfulness app van VGZ laat iedereen ontspannen

Een interessante applicatie om even tot rust te komen. Het is de VGZ Mindfulness app die voor iedereen beschikbaar is. De app geeft je de mogelijkheid om een sessie aan te passen aan het moment wat voor jou uitkomt; ideaal als je bijvoorbeeld in de trein zit.

Mindfulness app

De Mindfulness app van zorgverzekeraar VGZ is niet alleen voor de verzekerden van VGZ, maar voor iedereen. We hebben van verschillende mensen de tip gekregen om deze app te bespreken, en dus willen we je graag wat meer informatie geven over deze app. De applicatie helpt je met het oefenen van mindfulness. Beter omgaan met stress, meer zelfbewust worden en meer in het hier en nu leven zijn de speerpunten van de Mindfulness app.

VGZ Mindfulness app

Bij het starten van de Mindfulness app krijg je een uitleg over de app. Gedurende vijf weken ontvang je iedere week vijf oefeningen. Het advies is om ook na die vijf weken te oefenen met de app. Je kunt in de VGZ Mindfulness app een programma instellen om een dagelijkse herinnering te ontvangen, en je kunt oefeningen filteren en zo voor ieder moment een geschikte oefening krijgen. Ook kun je een oefening opslaan als je deze fijn vindt.

VGZ Mindfulness app

Nog even terugkomend op het filteren; je kunt opdrachten op verschillende elementen filteren. Denk aan een mannen- of een vrouwenstem, de duur van de oefening, de houding en het doel. Handig als je even tussendoor tien minuten de tijd hebt voor een mindfulness oefening. Alle oefeningen zijn Nederlandstalig.

Mindfulness app VGZ

Downloaden

De VGZ Mindfulness app kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

VGZ Mindfulness coach
VGZ Mindfulness coach
Ontwikkelaar: Coöperatie VGZ
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel