MiniMap: een ‘drijvende’ kaart binnen handbereik

Als je direct wilt weten waar je bent en geen zin hebt om Google Maps eerst op te hoeven starten, is er nu een handige nieuwe app. Het gaat om de app MiniMap en met deze app heb je altijd, direct een kaart binnen handbereik. Daarnaast heeft MiniMap nog meer te bieden voor je. 

MiniMap

MiniMap is een erg handige applicatie als je in één oogopslag wil zien waar je bent. Anders dan Google Maps, HERE of een andere kaartendienst is dat MiniMap niet echt als een app gezien kan worden. Het is namelijk een drijvend venster met een kaart die je krijgt te zien. Het drijvende venster kan je over elke applicatie gebruiken, of je nou WhatsApp open hebt staan of dat je de DroidApp App aan het bekijken bent.

MiniMap

Handig als je bijvoorbeeld tijdens je vakantie een stad aan het bezoeken bent, maar niet weet waar je nou precies heen moet. Door het drijvende venster te verplaatsen kan je wel gewoon elke app gebruiken tussendoor. In de gratis versie zijn de instellingen beperkt tot het aanpassen van de eenheid van de afstand en het aan- of uitvinken van bepaalde dingen.

MiniMap

Middels een in-app aankoop kan je het aantal opties in MiniMap uitbreiden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de actuele snelheid weer te geven en de verkeersdrukte mee te nemen in het overzicht. Het vergroten van het venster wilde niet echt lukken, want vervolgens liep de telefoon even vast.

MiniMap

MiniMap is gratis te downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

MiniMap: Floating map
MiniMap: Floating map
Ontwikkelaar: TEQTIC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel