MoviesFad: een hele complete app voor de filmliefhebber

Apps voor filmliefhebbers zijn er in overvloed. Zo is er ook de app MoviesFad. Met deze applicatie kun je niet alleen bijhouden welke films je hebt al bekeken, je kunt nog veel meer met de applicatie.

MoviesFad

MoviesFad heeft een overzicht met alle films. Deze kan je gemakkelijk opzoeken met het filter van de zoekfunctie. Zo kun je op genre, acteur en andere filters zoeken. Als je een film hebt gevonden die je al hebt gezien kun je hierbij aangeven dat je deze hebt bekeken. Daarnaast heb je dan ook nog de mogelijkheid om aan te geven waar je de film hebt gezien en wanneer. Bijvoorbeeld in de bioscoop of thuis.

Moviesfad app

Kijklijst

Om het makkelijk te maken is er een optie om data te importeren vanuit Trakt.tv of IMDb.
Zo hoef je niet alle films weer terug te zoeken die je binnen IMDb bijvoorbeeld al had aangegeven als gezien. Wanneer je een FEMA account aanmaakt dan wordt het ook mogelijk om je data op verschillende apparaten te synchroniseren, zodat je altijd het juiste overzicht beschikbaar hebt.

Wanneer je de app start krijg je op de beginpagina een overzicht te zien van films die dit jaar (2019) uit zijn gekomen. Dit kun je dan ook als een lijst opslaan. Als je voor een film kiest dan krijg je algemene informatie te zien zoals de duur van de film, de score (gemiddelde van vijf sites). Ook kan je de film toevoegen aan je kijklijst of aangeven dat je de film wilt gaan kopen. In het tabje bovenin is het bovendien ook mogelijk om reviews te lezen van de film. Ook het bekijken van een trailer behoort tot de mogelijkheden van MoviesFad.

Als je een account hebt aangemaakt binnen de app dan kan je ook zien hoeveel films je hebt gezien en hoeveel tijd je in het totaal bezig bent geweest met het kijken van films. Verder kan je ook nog zien welke films er in de bioscoop draaien, welke binnenkort uitkomen, wanneer de film uitkomt op Blu-ray, maar later wordt het ook mogelijk om een overzicht te krijgen met suggesties.

Downloaden

Kortom, MoviesFad is een erg uitgebreide film-app. Je kunt de applicatie gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

MoviesFad - Your movie manager
MoviesFad - Your movie manager
Ontwikkelaar: FEMA
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel