Old But Gold Internet Browser: Internet Explorer 6 voor Android

Vroeger, nog niet eens zo gek lang geleden eigenlijk, bezochten we websites zeer waarschijnlijk allemaal in Internet Explorer. Deze tijd is voorbij en gebruiken we browsers als Google Chrome of Mozilla Firefox, of wellicht Opera. Internet Explorer 6 brengt je terug naar deze ‘goede, oude tijd’ en is te vinden voor Android.

Voor Android zijn er al talloze browsers te downloaden, en dat aantal is nu uitgebreid. Met de komst van Old But Gold Internet Browser breng je de Internet Explorer 6 ervaring naar je Android-smartphone. In de interface van de browser komen we herkenbare icoontjes tegen en de welbekende blok-achtige scrollbalk.

Internet Explorer 6 Android

Qua functionaliteit is Old But Gold Internet Browser niet helemaal zoals Internet Explorer 6. Zo zijn het aantal opties karig en werkt de zoekfunctie in de applicatie niet. Verder heeft de browser geen internetgeschiedenis waardoor je een website-URL altijd volledig uit zal moeten typen.

Internet Explorer 6 Android

Ondanks dat Old But Gold Internet Browser vooral je even herinnert aan de goede oude IE6-tijd, zal je waarschijnlijk al snel weer terugvallen op de stock-browser of Google Chrome.

Wil je Old But Gold Internet Browser ook downloaden? Klik dan op onderstaande button om de IE6-beleving te beleven op je eigen Android-smartphone.

Old But Gold Internet Browser
Old But Gold Internet Browser
Ontwikkelaar: Vlad Mihalachi
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel