PokeInfo app bevat de nodige informatie over alle Pokémons

In de app PokeInfo vind je een schat aan informatie over alles wat met Pokémon te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over evoluties en aanvallen. Met PokeInfo kun je meteen achterhalen welke Pokémons je nog mist in bijvoorbeeld het verslavende Pokémon GO.

PokeInfo

Met de app PokeInfo heb je alle Pokémons in één overzicht. Het gaat in het totaal om 721 Pokémons. Voor Pokémon GO zijn tot nu toe alleen de eerste 151 Pokémons toegevoegd, volgens berichten worden er later meer Pokémons aan toegevoegd en kan je dus nog meer tijd besteden aan het vangen van Pokémons. PokeInfo bevat ook een overzicht met welke aanvallen juist heel effectief zijn tegen een ander soort Pokémon. Deze tips zijn voornamelijk belangrijk bij gym gevechten.

PokeInfo app

Daarnaast bevat PokeInfo ook routes uit de Pokémon spellen. Zo kun je zien welke Pokémons er langs je route te vinden zijn. De eerder benoemde functies komen ook tijdens het spelen van spellen erg van pas, hiervoor is de app ook uitgebracht. Maar nu de Pokémon GO rage enorm is geworden heb je ook zeker tijdens het spelen van die game de nodige informatie tot je beschikking.

De app PokeInfo kan gratis uit de Play Store gedownload worden via onderstaande button.

PokeInfo
PokeInfo
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel