StealthApp geeft je meer controle over WhatsApp-notificaties

De applicatie StealthApp is een praktische app als je meer controle wilt hebben over de notificaties van WhatsApp. Je kan berichten lezen zonder ‘laatst gezien’ en je kan meldingen personaliseren voor nieuwsgierige vrienden. We leggen je uit wat StealthApp nog meer voor je kan doen.

StealthApp for WhatsApp

WhatsApp is een populaire app. In het menu met instellingen zijn er verschillende mogelijkheden en opties. Van blauwe vinkjes tot verschillende meldingen per contact. Mocht je nou nog meer grip op WhatsApp-notificaties willen hebben, dan is er StealthApp waarmee je nog een aantal extra instellingen kunt toepassen.

StealthApp is naar eigen zeggen een ‘handige notificatie-manager voor WhatsApp’. Je kan er voor kiezen om meldingen te verbergen bij een nieuw WhatsApp-bericht. Het is tevens mogelijk om de WhatsApp-meldingen te vervangen voor een eigen aangepaste melding. Je kan dan een eigen icoontje kiezen met een eigen verzonnen tekst. Op deze manier krijgt de ander niet direct te zien dat er een nieuw WhatsApp-bericht voor je is binnengekomen.

StealthApp

De toepassing StealthApp kan je ook een notificatie geven als de ander je bericht gelezen heeft. Wel moet je hiervoor de blauwe vinkjes hebben ingeschakeld. Via StealthApp kan je ook andermans berichten lezen zonder dat zij te zien krijgen dat je online bent geweest of dat je het gelezen hebt. Je leest namelijk de binnengekomen berichten in de app.

StealthApp

De ontwikkelaar van de app benadrukt dat StealthApp geen berichten kan inzien. Daarnaast heeft de applicatie geen permissie nodig tot internetverbinding. De gratis versie van de app is voorzien van enkele reclamebanners, maar heeft verder dezelfde functionaliteit als de pro-versie die €0,99 kost. Via onderstaande button kan StealthApp gedownload worden uit de Play Store.

StealthApp - No Read Receipts
StealthApp - No Read Receipts
Ontwikkelaar: Angtrim
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel