Storytel app: geniet van audioboeken met het nieuwe lezen

Je hebt het druk op je werk en thuis, als je dan eindelijk op de bank zit heb je niet meer zoveel zin om uitgebreid een boek te lezen. Toch ben je gek op die komische, romantische of spannende verhalen. Echter lukt het maar niet om je goed te concentreren om te verdrinken in dat ene verhaal. Herkenbaar? Dan is de Storytel app een fijne oplossing!

Storytel app

Storytel is de bibliotheek voor audioboeken. Het bevat meer dan 20.000 boeken die geschreven zijn door bijvoorbeeld Saskia Noort en Paula Hawkins. Met titels als de eetclub, Koorts en het meisje in de trein is dit gegarandeerd een applicatie waar je uren luisterplezier aan zult beleven. Luister naar Inge Ipenburg, Hanna Verboom of de Amerikaanse Jeff Harding die jou persoonlijk een boek voorlezen.

Lezen

Bestsellers en bekroonde boeken worden op een verrassend aangename manier voorgelezen en geeft je zeker de mogelijkheid om uren te luisteren. Maar ook voor de kinderen en Engelstaligen is er de mogelijkheid om lekker te luisteren naar hun favoriete verhaal.

Naast het luisteren naar audioboeken zijn sommige boeken in de Storytel applicatie ook beschikbaar als e-book om toch zelf eens lekker te kunnen lezen. Let wel op; dit is bij de meeste boeken niet het geval.

Voorleesopties

Wanneer je naar een verhaal aan het luisteren bent heb je de mogelijkheid om het verhaal versneld af te spelen. Dit zorgt er uiteraard voor dat je het boek sneller uit hebt. Dit kan best fijn zijn omdat een boek als de eetclub al meer dan 8 uur duurt om uit te hebben.

Toch blijkt uit ervaring dat het afspelen op een snelheid van 1.25 nog prima te doen is maar het daarna toch echt onprettig snel gaat. Voor het slapen heb je de mogelijkheid om een timer in te stellen of een bookmark te plaatsen zodat je weet waar je geëindigd bent.

Proberen

Je moet deze applicatie zeker eens proberen als je van boeken houdt. Het is namelijk best prettig om eens niet te lezen maar gewoon lekker te luisteren. Het is daarom ook mogelijk om 14 dagen lang gratis te luisteren met de mogelijkheid om automatisch je abonnement te verlengen voor €9,95 per maand. Uiteraard heb je dan de mogelijkheid om onbeperkt naar boeken te luisteren.

Downloaden

De app van Storytel is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Storytel
Storytel
Ontwikkelaar: Storytel Sweden AB
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel