Uninstaller: met deze app verwijder je razendsnel meerdere apps

Er zijn in de Play Store tal van handige applicaties te vinden. Eén daarvan is de app Uninstaller. Deze toepassing maakt het onde andere mogelijk om snel (meerdere) apps tegelijkertijd te verwijderen, maar de app kan meer.

Uninstaller app

Uninstaller is een applicatie van dezelfde makers als SplenDO, een erg fijne taken-app. Via de nieuwe app van hen kan je snel verschillende applicaties tegelijkertijd verwijderen van je tablet of smartphone. Bij het opstarten van de app zie je een overzicht van de geïnstalleerde apps. In het andere tabblad worden de systeem-apps getoond, die je niet kunt verwijderen.

Uninstaller app

Door apps aan te vinken kan je aangeven dat je deze wilt verwijderen. Vervolgens druk je op het prullenbakje en wordt per app een bevestiging gevraagd. Zo kan je snel meerdere applicaties verwijderen, maar ook gewoon eentje wissen. Het overzicht met apps kan je sorteren op naam, grootte en installatiedatum.

Apps verwijderen

Achter iedere app vind je extra opties. Je kunt hier ervoor kiezen om de desbetreffende app direct op te starten, aanvullende details te bekijken, een snelkoppeling van op het startscherm te plaatsen en hem op te zoeken in de Google Play Store.

Downloaden

Je kunt er zelf voor kiezen of je in de notificatiebalk een melding en icoontje van de Uninstaller app wilt tonen. Zo heb je snel toegang tot deze app. De app toont een aantal advertenties die je middels een in-app aankoop eventueel kunt afkopen. De app is gratis te downloaden via onderstaande button uit de Google Play Store.

Deïnstallatie
Deïnstallatie
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel