WegWijs VR: toffe game leert kinderen veilig aan het verkeer te wennen

In de Google Play Store is de WegWijs VR app uitgebracht. Deze applicatie leert kinderen bewust te worden van de risico’s en mogelijke gevaren in het verkeer. Het is een leuke, speelse en juist ook leerzame game!

WegWijs VR

Interpolis is bekend van de AutoModus app en daar wordt nu een leuke, nuttige game aan toegevoegd; WegWijs VR. Deze app leert kinderen bewust te worden van verschillende verkeerssituaties en hoe je veilig je door het verkeer kunt begeven. Bij het starten van het spel begin je met enkele oefenopdrachten zodat je de bediening kunt leren. Met je rechterduim kijk je om je heen, met je linkerduim voer je acties uit zoals lopen en fietsen en bepaal je de richting.

In WegWijs VR moet je eerst goed om je heen kijken, wat je ook leert in de toepassing. Vervolgens voer je de actie uit, zoals oversteken of veilig fietsen. Gaat dat goed, dan zie je smileys in beeld. Gaat er iets niet goed, dan zie je het teken van een waarschuwingsbord. Aan het eind van de desbetreffende opdracht krijg je te zien waar je rekening mee moet houden de volgende keer. Tevens krijg je af en toe een leerzame vraag te zien die te maken heeft met het verkeer. Met alle acties en opdrachten kun je punten verdienen.

Het WegWijs VR spel is ideaal voor kinderen, om deze kennis te laten maken met nagebootste situaties die voorkomen. De app werkt zowel op de tablet als op de smartphone. WegWijs VR is reclamevrij en je hoeft geen klant te zijn van Interpolis om het spel te kunnen spelen. Je kunt de Android-app downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

WegWijs VR
WegWijs VR
Ontwikkelaar: Interpolis
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel