53e uitreiking Gouden Televizier-ring: live stemmen

Vanavond wordt voor de 53e keer de Gouden Televizier-ring uitgereikt in het AFAS Live in Amsterdam. Tijdens de live uitzending kan je online je stem uitbrengen op jouw favoriete TV-programma. Nieuw dit jaar is een award voor beste TV-app of website.

Gouden Televizier-ring met digitaal randje

Op NPO1 wordt vanavond vanaf 21:10 uur de uitreiking van de Gouden Televizier-ring uitgezonden door de AVROTROS. Deze publieksprijs is bedoeld voor televisieprogramma’s die volgens de kijkers het meeste indruk op hen hebben gemaakt of de kijkers het beste hebben vermaakt. De genomineerde programma’s dit jaar zijn Beau five days inside, De Luizenmoeder en Expeditie Robinson.

Nieuw dit jaar is de Digital Impact Award, deze nieuwe prijs wordt uitgereikt aan een televisieprogramma dat kijkers wist te boeien buiten de televisie uitzendingen om met bijvoorbeeld een website of app. Kanshebbers zijn eveneens Expeditie Robinson, Wie is de mol? en Zondag met Lubach.

Wie is de Mol?
Wie is de Mol?
Ontwikkelaar: AVROTROS
Prijs: Gratis

Hoe kan je stemmen?

Tijdens de uitzending kan je alleen nog je stem uitbrengen voor de belangrijkste prijs van de avond de Gouden Televizier-ring. Je hoeft hiervoor geen app te downloaden maar kunt je stem gewoon uitbrengen op je Android of Apple smartphone via een speciale website avrotros.nl/live. Je kunt maar één keer per IP-adres stemmen!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel