Actie: Samsung Galaxy S6 voor stuntprijs over de toonbank

Een nieuwe winkel wordt geopend in Den Haag door (web-)winkel Belsimpel. De opening van de winkel wordt gevierd met een wel heel interessante aanbieding. De Samsung Galaxy S6 krijg je namelijk bij voor twee tientjes euro per maand. We vertellen je graag meer over deze aanbieding.

Galaxy S6 aanbieding

Belsimpel viert op 9, 10 en 11 oktober groot feest. De winkelketen opent haar vierde winkel in Nederland, deze keer in Den Haag. Eerder werden er al vestigingen geopend in Groningen, Utrecht en Zwolle. De actie wordt gevierd met een erg interessante aanbieding, die DroidApp voor je tegenkwam.

Samsung Galaxy S6

Belsimpel

Op vrijdag 9, zaterdag 10 of zondag 11 oktober kan je de Samsung Galaxy S6 meekrijgen bij een tweejarig abonnement van 20 euro per maand. Je krijgt hiervoor een Tele2-abonnement met 150 belminuten of SMS-berichten en 500 MB aan internet. Heb je niet genoeg aan 500 MB? Dan kan je voor totaal 24 euro per maand 1000 MB krijgen met de 150 minuten/smsjes. Je betaalt eenmalig 75 euro voor het toestel. Dankzij de cashback-actie van Samsung, die niet alleen bij Belsimpel geldig is, krijg je deze 75 euro weer terug op je rekening. Alles over de Galaxy S6 cashback actie lees je hier.

Belsimpel Samsung Galaxy S6

Den Haag

Voor deze interessante aanbieding zul je wel naar de Belsimpel winkel moeten afreizen in Den Haag. Deze is te vinden aan de Spuistraat 25 in ‘s-Gravenhage en op is op. De feestelijke aanbieding is niet online geldig. De aanbieding is daarnaast alleen geldig op de Samsung Galaxy S6 32GB en niet op de Samsung Galaxy S6 Edge en Samsung Galaxy S6 Edge+.

Wanneer je niet in de gelegenheid bent, kan je ook via de website van Belsimpel de Galaxy S6 aanschaffen.

Bekijk ook: 

Lees ook

Reageer op dit artikel