Action Launcher 3.10: update brengt toffe Quickcuts uit Android 7.1

Chris Lacy, de ontwikkelaar van het geliefde Action Launcher, heeft wederom een nieuwe update uitgebracht voor de launcher voor Android. We zijn aangekomen bij Action Launcher 3.10 die weer nieuwe functies uit Android 7.1 en Pixel Launcher brengt. Hiermee kan je nog sneller taken uitvoeren.

Action Launcher 3.10

In de Google Play Store heeft de ontwikkelaar van Action Launcher een update uitgebracht. Bij Action Launcher 3.10 zien we een aantal nieuwe functies. Zo zijn er verschillende nieuwe Google widgets toegevoegd, tevens zijn er nieuwe designs toegevoegd voor de folders/mappen en nieuwe pagina-indicatoren. Onlangs bracht de ontwikkelaar ook al Action Launcher 3.9 uit, in de stijl van de nieuwe Pixel Launcher.

Action Launcher 3.10 Quickcuts

Quickcuts

Het meest opvallende aan het nieuws over Action Launcher 3.10 zijn de Quickcuts. We schreven eerder al over de Launcher Shortcuts, toen er nieuwe details over de Pixel Launcher uitlekte. Hiermee kan je zonder een app te openen alvast een taak uitvoeren.

Zo kan je zonder de agenda-app te openen bijvoorbeeld al aangeven dat je een reminder of juist een afspraak wilt invoeren. Tevens kan je bij het icoontje van Google Maps al aangeven of je bijvoorbeeld direct naar huis of werk wilt navigeren. Deze functie heeft Chris Lacy alvast voor ons geïntegreerd in de Action Launcher app. Je opent de instellingen door snel over het icoon te swipen.

API en downloaden

De ontwikkelaar laat weten dat vanwege de beperkte API-toegang het aantal apps die Quickcuts ondersteunen nog wat beperkt is. Wel zal dit in de toekomst naar verwachting verder uitgebreid worden. De update kan je via onderstaande button downloaden uit de Play Store.

Action Launcher
Action Launcher
Ontwikkelaar: Action Launcher
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel