Nova Launcher: nieuwste beta-versie krijgt features uit Pixel Launcher

Google zal op haar nieuwste generatie Pixel-smartphones een compleet nieuwe launcher zetten. Eerder kwam Action Launcher 3 al met deze invloeden en ook Nova Launcher verwerkt nu verschillende elementen uit de Pixel Launcher in de eigen app voor Android.

Nova Launcher Beta

In de nieuwste beta-versie van Nova Launcher hebben de ontwikkelaars verschillende elementen uit Pixel Launcher verwerkt. Deze week lekte de Pixel Launcher opnieuw uit, die we ook op de opvolgers van de Nexus-toestellen gaan zien. Er is geen app drawer om het menu met apps te openen, maar door onderin naar boven te vegen, krijg je alsnog een menu te zien.

In de nieuwste Nova Launcher beta kan je het beste van beide een beetje combineren. Zo kan je alsnog de app-drawer laten tonen. Ook biedt Nova Launcher de mogelijkheid om het menu naar beneden te vegen, hier krijg je dan een overzicht met de meest recente, meest gebruikte of nieuwste applicaties. Ook kan je de zoekbalkstijl aanpassen zoals in Pixel Launcher.

Downloaden

De beta-versie is beschikbaar voor degenen die deel uitmaken van het test-programma van Nova Launcher. Mocht je nog geen beta-tester zijn, dan kan je je daarvoor hier aanmelden. Je kunt ook de APK downloaden van Nova Launcher 5.0 Beta 1. Deze week kwam ook Action Launcher 3.9 uit met Pixel/Nexus Launcher elementen.

Nova Launcher
Nova Launcher
Ontwikkelaar: TeslaCoil Software
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel