Android 7.1.2 Nougat beta 2 uitgerold naar betatesters

Google heeft een nieuwe beta versie van Android 7.1.2 Nougat vrijgegeven, in deze versie zijn een aantal verbeteringen te vinden. Wie aangemeld is als betatester zal de update NPG47I automatisch ontvangen, je dient wel in het bezit te zijn van een Nexus of Pixel device.

Android 7.1.2 beta 2

Android 7.1.2 Nougat wordt momenteel ontwikkeld door Google en in beta 2 zijn weer de nodige verbeteringen doorgevoerd. Wie een Nexus 5X, Nexus 6P, Pixel, Pixel XL en Pixel C in het bezit heeft kan deze beta versie installeren. Ben je aangemeld bij het beta programma van Android dan ontvang je automatisch de update met versienummer NPG47I.

Op de Nexus 6P is het met deze update mogelijk om veegbewegingen te maken op de vingerafdrukscanner. Eerder was dit al mogelijk op de andere Nexus en Pixel smartphones maar door hardware problemen nog niet op de Nexus 6P. Ook de Pixel C tablet van Google kan nu gebruik maken van de Pixel launcher. Deze launcher is licht aangepast naar de tablet die voorheen nog geen Pixel launcher bevatte.

Google heeft ook de eerste developer preview van Android O uitgebracht. Lees in ons artikel alles over deze nieuwe Android versie en probeer hem uit.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel