Android-app SkipTheMenu vermijdt keuzemenu’s

SkipTheMenu heeft een Android-applicatie uitgebracht. Met SkipTheMenu worden keuzemenu’s vermeden en bespaar je veel tijd en belminuten door gelijk doorverbonden te worden met de afdeling die je nodig hebt. SkipTheMenu was eerder al voor Apple’s iOS uitgebracht.

SkipTheMenu

Hoe irritant is het, als je belt met een bedrijf, en je eerst door een doolhof aan keuzemenu’s moet doorlopen. SkipTheMenu heeft een Android applicatie uitgebracht die je bij bedrijven vooraf de keuzemenu’s laat zien, en waarna je met die afdeling gelijk verbonden wordt. SkipTheMenu laat de gebruiker zowel tijd als geld besparen doordat je de keuze van tevoren maakt.

SkipTheMenu
De klantenservices die ondersteund worden door SkipTheMenu

 

SkipTheMenu werkt met bekende aanbieders als KLM, NS, T-Mobile, KPN, Tele2, IKEA, ABN Amro, Bol.com, de Belastingdienst, Ziggo en nog een aantal grote bedrijven. Veel zorgverzekeraars, telefoon-/internetaanbieders en banken zijn in de applicatie terug te vinden. SkipTheMenu zal in de toekomst nog veel meer bedrijven toevoegen. Wanneer een keuze is gemaakt, belt de applicatie gelijk het nummer en komt de beller gelijk bij de vooraf ingestelde afdeling uit. Het voordeel hiervan, is dat het niet alleen tijd bespaart, maar ook nog eens geld aan belminuten.

SkipTheMenu is gratis te downloaden uit de Play Store en de applicatie is 11 MB groot.

Lees ook

Reageer op dit artikel