Android TV: Huawei en Razer brengen eigen mediaplayer op de markt

Op de CES in Las Vegas worden nieuwe gadgets en ontwikkelingen uit de doeken gedaan onder andere op het gebied van televisies. Google heeft met het Android TV platform een aantal tot nog toe onbekende partners achter zich weten te scharen.

Sony

Vanaf het tweede kwartaal zullen Sony, Sharp en Philips een aantal televisies uitbrengen met Android TV. Met Android TV krijg je toegang tot allerlei multimedia-kanalen en andere op entertainment gerichte content. Maar je kunt er ook op internetten en gamen, iets waar Razer, fabrikant van diverse gaming gear, handig op inspeelt.
Razer brengt voor Android TV een eigen game controller en media player uit waarmee je draadloos games vanaf je PC kunt streamen naar je TV en spelen!

In het lijstje met partners die Google naar buiten heeft gebracht op haar eigen blog vinden we ook Huawei terug. Uit het stuk wordt duidelijk dat Huawei achter de schermen werkt aan een eigen media-player gebaseerd op Android TV. Waarschijnlijk zullen we hier later dit jaar meer over gaan horen.

Bron: Android Blog

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel