ANWB Pechhulp app update laat je pech melden vanuit het buitenland

De ANWB heeft haar Wegenwacht-app voorzien van een update. Vanaf nu kun je de applicatie ook gebruiken in het buitenland. Ook zijn er enkele andere verbeteringen doorgevoerd in de ANWB Wegenwacht app voor Android.

ANWB Wegenwacht app

De ANWB heeft verschillende apps in de Play Store staan. Zo is er de Onderweg-app, de ANWB Camping app, een handige vakantiehulp app en ook zijn er apps voor fietsers, ledenvoordeel en nog veel meer. Een andere applicatie van de bond is ANWB Wegenwacht. Deze applicatie is nu voorzien van een update, die net voor de vakantieperiode verschijnt.

ANWB Wegenwacht app

Vanuit de Wegenwacht app kun je vanaf nu ook pech melden in het buitenland. Tevens is het mogelijk om na het inloggen je lidmaatschapskaart en de streepjescode te zien. Een andere verbetering is dat gegevens nog eerder naar de Alarmcentrale worden gestuurd als je nog niet alles hebt ingevuld. Dit moet ervoor zorgen dat je nog eerder wordt geholpen bij autopech.

De update voor de ANWB Wegenwacht app, versie 4.3 staat klaar in de Play Store en kan gedownload worden via onderstaande button.

ANWB Wegenwacht Pechhulp app
ANWB Wegenwacht Pechhulp app
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel