AVG Cleaner update brengt handige foto-tool

AVG Cleaner heeft een update ontvangen in de Google Play Store. De nieuwste versie brengt de Smart Photo Tool die het mogelijk maakt om dubbele foto’s snel te verwijderen en om slechte foto’s eruit te pikken. AVG Cleaner heeft nog meer handige functies aan boord.

AVG Cleaner

AVG Cleaner is bijgewerkt naar een nieuwe versie. In de nieuwste versie van de Android-app heeft AVG de Smart Photo Tool toegevoegd. In november nam AVG de app Gallery Doctor over, een applicatie die ook voorkwam in ons overzicht met de de 50+ beste Android-apps van 2015. Hiermee kan je op een handige manier dubbele foto’s verwijderen van je smartphone en foto’s van slechte kwaliteit direct verwijderen. Deze techniek heeft AVG nu overgenomen in de app AVG Cleaner.

Smart Photo Tool

De foto-tool is nu te vinden in het dashboard van de AVG Cleaner app. Daar vind je ook andere functies zoals het wissen van de cache, kijken hoeveel ruimte je apps vragen en kan je meer informatie opvragen over je batterij. Volgens AVG gebruiken we gemiddeld zo’n 2GB aan onnodige bestanden op onze smartphone.

De update van AVG Cleaner kan via onderstaande button gedownload worden uit de Google Play Store. Op moment van schrijven staat Gallery Doctor nog steeds in de Play Store. Dus het is ook nog steeds mogelijk die applicatie te gebruiken.

AVG Cleaner: opslag opruimen
AVG Cleaner: opslag opruimen
Ontwikkelaar: AVG Mobile
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel