AVG neemt ontwikkelaar van de apps ‘Gallery Doctor’ en ‘MyRoll’ over

AVG, bekend van de software voor anti-virus, heeft de makers van de apps Gallery Doctor en MyRoll overgenomen. Drie jaar geleden werd het bedrijf opgericht onder de naam Flayvr. AVG Technologies zal de technologie uit de slimme foto-apps gaan gebruiken voor hun eigen producten.

AVG en MyRoll

AVG Technologies heeft de ontwikkelaars van de apps Gallery Doctor en MyRoll overgenomen. De mensen achter MyRoll laten weten erg verheugd te zijn met het nieuws en ze zullen toetreden tot het nieuwe kantoor in Tel Aviv. MyRoll, eerder bekend onder de naam Flayvr is een slimme foto-app die foto’s bundelt in mappen naar aanleiding van tijd, datum, agenda en locaties. De app Gallery Doctor zoekt je mediabibliotheek door op dubbele foto’s of foto’s die gelijkwaardig zijn. Hiermee kan je vervolgens veel opslagruimte vrijmaken. In onze Gallery Doctor review waren we eerder al erg enthousiast over de applicatie.

AVG overname MyRoll

MyRoll laat weten dat de applicaties voorlopig beschikbaar zullen blijven in de Google Play Store. Het is niet bekend of in de toekomst de applicaties ook bestaan blijven. Wel is bekend gemaakt dat de technologie uit de slimme apps gebruikt zullen worden voor de ontwikkeling van AVG producten.

Gallery Doctor - Photo Cleaner
Gallery Doctor - Photo Cleaner
Ontwikkelaar: AVG Labs
Prijs: Gratis
Gallery
Gallery
Ontwikkelaar: Flayvr Media
Prijs: Gratis+
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel